Innkalling årsmøte 2020

Utsira fuglestasjon inviterer herved medlemmer til årsmøte fredag 2. oktober på Kompasset kl. 21:00

 

Saksliste:ufs logo
Sak 1. Godkjenning av innkalling
Sak 2. Valg av ordstyrer og referent
Sak 3. Godkjenning av regnskap og budsjett
Sak 4. Årsberetning fra styret
Sak 5. Statusrapport for ringmerkingsvirksomheten
Sak 6. Støtte til ringmerkingsaktiviteten på Utsira
Sak 7. Valg
Sak 8. Eventuelt

 

Utsira fuglestasjon håper du vil støtte oss som medlem. Medlemskap i Utsira fuglestasjon koster 100 kr pr. år. Kontingenten bes betalt til fuglestasjonens kontonr. 3240.54.89642 eller en kan betale med VIPPS. Bare søk opp UTSIRA FUGLESTASJON og vipps en hundrings og vipps så er dere medlem.
Innbetalingen må være registrert før årsmøtet.


Mer informasjon om programmet i bombeuka kommer snart som egen nyhet, men her er en kortversjon av noe av det som skjer denne uka:

 

Fuglepub torsdag 1. oktober på Dalanaustet kl. 20:00.
Det blir åpent kun for foglafolk, og tradisjonen tro blir det logg, quiz og god stemning. Dalanaustet disker opp med pizza som vanlig, men grunnet restriksjoner blir det servert porsjonspizzaer. Vi regner med at så mange som mulig stiller, men ber om påmelding på forhånd. Mer informasjon kommer.


Årsmøte fredag 2. oktober på Kompasset kl. 21:00.
Vi åpner dørene kl 20:00 og loggen begynner kl. 20:30 etterfulgt av årsmøtet.
Etter årsmøte blir det foredrag – det er Røst sin tur i år i serien «Norske bombeøyer».
Natur og fritid stiller også i år med egen stand.
Det blir også i år salg av brus, kaffe og kaker samt Utsira fuglestasjons egne effekter. Det er i år kjøpt inn masse nyheter og mange størrelser.

 

Lørdag 3. oktober på Kompasset fra kl. 20:30.
Det blir logg etterfulgt av fotofremvisning. I år har vi vært så heldige å få Tom Schandy på besøk. Mer informasjon kommer når programmet blir lagt ut.
Det blir også i år salg av våre egne Utsira fuglestasjon effekter (t-shirts, gensere, hettegensere, caps og kopper). Det blir også i år salg av brus, kaffe og kaker.

 

Velkommen til Utsira i høst, forventningene våre er som vanlig store! I år er vel forventningene større enn på lange tatt i betraktning fjoråret. Og joda – fyret er det lys i.

 

Det kommer mer informasjon når programmet legges ut inklusiv en god del restriksjoner grunnet Corona. Det vil gjelde både arrangementene og i merkeskogen.

 

Med hilsen styret i Utsira fuglestasjon,

Egil Ween