Innkalling årsmøte 2021

Utsira fuglestasjon inviterer herved medlemmer til årsmøte lørdag 9. oktober på Kompasset kl. 21:00


ufs logoSaksliste

Sak 1. Godkjenning av innkalling

Sak 2. Valg av ordstyrer og referent

Sak 3. Godkjenning av regnskap og budsjett

Sak 4. Årsberetning fra styret

Sak 5. Statusrapport for ringmerkingsvirksomheten

Sak 6. Støtte til ringmerkingsaktiviteten på Utsira

Sak 7. Valg

Sak 8. Eventuelt


Utsira fuglestasjon håper du vil støtte oss som medlem. Medlemskap i Utsira fuglestasjon koster 100 kr pr. år. Kontingenten bes betalt til fuglestasjonens kontonr. 3240.54.89642 eller en kan betale med VIPPS. Bare søk opp UTSIRA FUGLESTASJON og vipps en hundrings og vipps så er dere medlem.
Innbetalingen må være registrert før årsmøtet eller en kan vippse ved ankomst.


Mer informasjon om programmet i bombeuka kommer snart som egen nyhet, men her er en kortversjon av noe av det som skjer denne uka:


Fuglepub torsdag 7. oktober på Dalanaustet kl. 20:00.

Det blir åpent kun for foglafolk, og tradisjonen tro blir det logg, quiz og god stemning. Dalanaustet disker opp med pizza som vanlig, og vi regner med at så mange som mulig stiller. Alltid hyggelig med fullt hus slik det stort sett har vært.


Fredag 8. oktober kl. 19.30 på Krambuloftet

Vi åpner dørene kl 19:00 og kl 19.30 blir det en minnestund for Christian Tiller. Vi oppfordrer alle som har bilder av Christian, og som kan brukes til en bildekavalkade, til å sende disse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 1. oktober.


Kl 20.00 blir det gratis matservering da Kjetil i butikken serverer Trøndersodd. For å kunne ha en ide om hvor mat som skal lages så blir det påmeldig til denne kvelden og da senest kl 12 den aktuelle dagen. Påmelding gjøres til Truls W. Andersen, eventuelt andre i styret (Egil, Torborg, Eivind eller Øystein)


Etter loggen blir det foredrag – det er Ona sin tur i år i serien «Norske bombeøyer». Vi får besøk av Kjetil Schølberg og Espen Lie Dahl så det blir nok et spennende foredrag. 

 

Lørdag 9. oktober på Kompasset fra kl. 20:00.

Vi åpner dørene kl 20:00 og loggen begynner kl. 20:30 etterfulgt av årsmøtet (se sakslisten over).

 

Natur og fritid stiller også i år med egen stand. Det samme gjør Stjørdal foto.

Det blir salg av brus, kaffe og kaker samt Utsira fuglestasjons egne effekter. Vi vil forsøke å ha disse tilgjegelige også ellers i løpet av uke 40 og 41 men det kommer mer informasjon om dette og logg når det endelige programmet legges ut og/eller på Band.

 


Velkommen til Utsira i høst, forventningene våre er som vanlig store! I år er vel forventningene større enn på lenge tatt i betraktning de 2 siste årenes yankeer. Eller er det sibbene som skal slå tilbake i år? Og joda – det er fortsatt lys i fyret.


Med hilsen styret i Utsira fuglestasjon,

Egil Ween