Utsira fuglestasjon inviterer herved medlemmer til årsmøte lørdag 8. oktober på Kompasset kl. 21:00

ufs logoSaksliste
Sak 1. Godkjenning av innkalling
Sak 2. Valg av ordstyrer og referent
Sak 3. Godkjenning av regnskap og budsjett
Sak 4. Årsberetning fra styret
Sak 5. Statusrapport for ringmerkingsvirksomheten
Sak 6. Støtte til ringmerkingsaktiviteten på Utsira
Sak 7. Valg
Sak 8. Eventuelt

Utsira fuglestasjon håper du vil støtte oss som medlem. Medlemskap i Utsira fuglestasjon koster 100 kr pr. år. Kontingenten bes betalt til fuglestasjonens kontonr. 3240.54.89642 eller en kan betale med VIPPS. Bare søk opp UTSIRA FUGLESTASJON og vipps en hundrings og vipps så er dere medlem. Innbetalingen må være registrert før årsmøtet eller en kan vippse ved ankomst.

Mer informasjon om programmet i bombeuka kommer snart som egen nyhet, men her er en kortversjon av noe av det som skjer denne uka:

Fuglepub torsdag 6. oktober på Dalanaustet kl. 20:30.

Det blir åpent kun for foglafolk, og tradisjonen tro blir det logg, quiz og god stemning. Dalanaustet disker opp med pizza som vanlig, og vi regner med at så mange som mulig stiller. Alltid hyggelig med fullt hus slik det stort sett har vært.
Dalanaustet vil i tillegg servere middag på ettermiddagen de fleste dager.


Fredag 7. oktober på Kompasset fra kl. 20:30.


Det blir logg etterfulgt av fotofremvisning.

Det blir salg av brus, kaffe, kaker og pølser samt Utsira fuglestasjons egne effekter på vanlig måte. Det samme på lørdagen.

 

Natur og fritid stiller også i år med egen stand. Det er Jonas Langbråten som stiller opp tradisjonen tro. Jan Kåre Ness stiller med egen Gull Leather-stand og han bidrar også med premier til Quiz-en på torsdagen.


Lørdag 8. oktober på Kompasset fra kl. 20:00.

Vi åpner dørene kl 20:00 og loggen begynner kl. 20:30 etterfulgt av årsmøtet.

Jonas fra Natur og fritid og Jan Kåre er også tilstede på lørdagen. 

Mer informasjon kommer når det endelige programmet legges ut, men vi satser på logg hver dag i uke 40 og uke 41. Kjetil i butikken stiller opp i år igjen og åpner Krambuloftet for oss alle dager det ikke er opplegg andre steder.


Velkommen til Utsira i høst, forventningene våre er som vanlig store! Også i år er vel forventningene større enn på lenge tatt i betraktning yankee besøkene de siste årene. Og joda – fyret er det lys i.

Med hilsen styret i Utsira fuglestasjon,
Egil Ween