altUtsira fuglestasjon er en frittstående forening som har til hensikt å fremme systematisk registrering av fugleforekomstene på Utsira og formidle resultatene til allmennheten for å stimulere til forskning, generell fugleinteresse og miljøvern.

Høsten 1992 ble Utsira fuglestasjon formelt stiftet og det ble åpnet for medlemskap.

Alle inntekter går uavkortet til tiltak som er i tråd med nevnte formål, forvaltet av Utsira fuglestasjons styre, som igjen er valgt av medlemmene på årsmøtet.

Vedtektene er publisert i Utsira fuglestasjons årbok 1993.


 

Styret

 

Egil Ween leder Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eivind Sande kasserer Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Øystein B. Nilsen styremedlem Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Truls W Andersen styremedlem Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Torborg Berge styremedlem Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


 

Medlemskap


Medlemskap i Utsira fuglestasjon koster 100 kr pr. år. Kontingenten betales til fuglestasjonens kontonr. 3240.54.89642 eller VIPPS (#546450)
 

altStasjonens adresse:
Utsira fuglestasjon
Postboks 93
5547 Utsira

 

For henvendelser som krever raskt svar bruk heller e-post, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller kontakt Egil Ween på telefon 900 234 61.
 

Ønske om å tilbringe tid på Utsira som observatør/ringmerker?


Dersom du ønsker å tilbringe tid på Utsira som ringmerker eller observatør finnes det muligheter for gratis losjering på Dalanaustet gjennom et velvillig tilbud fra Utsira kommune.

Dersom du ønsker å benytte deg av tilbudet kan du ta kontakt med Utsira fuglestasjon på telefon eller e-post. Stasjonen vil deretter søke om opphold for deg.

Tilbudet gjelder i første rekke opphold av noe lengde (gjerne en uke eller mer), og forplikter i form av:

  • Føring av dagbok på artsobservasjoner.no (vær, observatører på øya, dekningsgrad etc)
  • Føring av logg på artsobservasjoner.no
  • Ved behov / etter avtale hjelpe til med ringmerking i merkeskogene
     

alt