Utsira fuglestasjon inviterer herved medlemmer til årsmøte lørdag 7. oktober på Kompasset kl. 21:00

Saksliste
Sak 1. Godkjenning av innkalling
Sak 2. Valg av ordstyrer og referent
Sak 3. Godkjenning av regnskap og budsjett
Sak 4. Årsberetning fra styret
Sak 5. Statusrapport for ringmerkingsvirksomheten
Sak 6. Støtte til ringmerkingsaktiviteten på Utsira
Sak 7. Valg
Sak 8. Eventuelt

Utsira fuglestasjon håper du vil støtte oss som medlem. Medlemskap i Utsira fuglestasjon koster 100 kr pr. år. Kontingenten bes betalt til fuglestasjonens kontonr. 3240.54.89642 eller en kan betale med VIPPS. Bare søk opp UTSIRA FUGLESTASJON og vipps en hundrings og vipps så er dere medlem. Innbetalingen må være registrert før årsmøtet eller en kan vippse ved ankomst.

Her er programmet for bombeuka:

Fuglepub torsdag 5. oktober på Dalanaustet kl. 20:00 (pizza fra kl 19:00)
Det blir åpent kun for foglafolk, og tradisjonen tro blir det logg, quiz og god stemning. Dalanaustet disker opp med pizza som vanlig og de serveres fra kl 19:00 slik at det ikke blir alle på en gang. Vi regner med at så mange som mulig stiller. Alltid hyggelig med fullt hus slik det stort sett har vært. Quiz-en i år er ved Tore Vang.

Fredag 6. oktober på Kompasset kl 20:00
Vi åpner dørene kl 20:00 og loggen begynner kl. 20:30.
Etter loggen blir det foredrag – og det er Træna sin tur i år i serien «Norske bombeøyer». Terje Kolaas står for foredraget så her er det bare å glede seg. Terje er jo mannen bak den legendariske bloggen «Træna Trampers» men er i tillegg en prisbelønt fotograf. Sjekk gjerne ut hans Instagram konto

terje på TrænaHer Terje i sitt rette miljø på Træna
naturogfritidlogo
Natur og fritid stiller også i år med egen stand betjent av Jonas Langbråten.

Det blir også i år salg av brus, kaffe, kaker og pølser samt Utsira fuglestasjons egne effekter.


Årsmøte Lørdag 7. oktober på Kompasset fra kl. 20:30
Vi åpner dørene kl 20:00 og loggen begynner kl. 20:30 etterfulgt av årsmøtet (se innkalling over for saksliste).
Årsmøtet vil bli ledet av Egil Ween i sitt siste år som leder, mens Eivind Sande tar seg av regnskap og Truls W. Andersen ringmerkingsaktiviteten.

Etter årsmøte blir det foredrag med Andreas Gullberg. Andreas som opprinnelig er fra Örebro og nå bosatt i Bærum er medlem av NSKF samt en eminent fotograf. Denne kvelden skal han gjøre oss klokere i å artsbestemme kjerrhauker slik at vi kanskje kan få mørkmyrhauken på Utsira listen. 

agu mørkmyr

Natur og fritid stiller også i år med egen stand betjent av Jonas Langbråten. Husk Natur og Fritid har en veldig kjekk nettside.

Det blir salg av enkel mat samt brus, kaffe og kaker. Dessuten selges Utsira fuglestasjons egne effekter. Vi vil forsøke å ha disse tilgjengelige også ellers i løpet av uke 40 og 41.

Ringmerking
Det blir fangst i merkeskogene hver dag i uke 40 og 41 så lenge forholdene skulle tilsi dette.
Om noen med merkelisens skulle ønske å bli med så ta kontakt med Truls.
Vi oppfordrer alle til å følge anvisninger gitt av stasjonens personell samt at en IKKE går i nettgatene. Dessuten ber vi om at en viser hensyn til ringmerker-ene.

Overnatting og annen informasjon
Informasjon om overnatting finner du andre steder her på nettsiden vår. Det er i skrivende stund er det så vidt vi vet fortsatt ledige rom, men det minker. Ellers oppfordres det som vanlig til å begrense bilkjøring og parkere fornuftig. Bruk også sunn fornuft når dere kikker inn i hagene til folk og ikke gå inn i hagene.

Logg
De dagene det ikke er offisielt program satser vi på å få til logg hver dag i uke 40 og 41. Tid og sted blir publisert på Utsira Band samt vår facebook side.

Ellers en stor takk til Utsira kommune som alltid er velvillig innstilt til oss fuglafolk, og som har latt oss få låne det flotte Sirakompasset.

Dessuten er vi glade for at fyret fortsatt er tent. Skal vi få oppleve yankeer for femte år på rad? Eller slår de sibirske artene tilbake med en godbit? La bombene komme uansett hvilken retning de kommer fra.

Velkommen til Utsira!
Utsira fuglestasjon
Egil Ween